budak budak wangi

Saturday, January 01, 2011

9 Happy New Year : 2011


Hey bloggers...
i wanna wish you
Happy New Year!


dah 2011...
tapi still rindu 2010 even ada la perkara2 yang menyedihkan
and x boleh terima...

ada orang tuduh tanpa tanya apa2 kat aku and sampai sanggup ni delete aku dari friend dia kat fb...
cakap macam2 and burukkan nama aku kat kawan2 dia...

ada lagi orang yang suka betuuuuuulllll stalk my blog and facebook tuk cari kesalahan aku...
tuk cari gaduh sampai aku wat post khas tuk dia lagi tu...
cantek la... bukan calang2 org leh dpt khas post dari aku ni...
hahahaha...

macam2 lagi la...
malas ingat...

yang happy nya on 2010 tu,
Malaysia menang bola!! hahaha...
bangga la gak~


banyaaaaaaaaaakkkk lagi la happy2 time....
yang leh wat aku lupa KESEDIHAN yg xberapa penting cam kat atas tu...

so, 2011 please be a good year for me..


azam tahun baru uFaa :

1. be a good girl among the other good girl... hahaha... LAME~!

2. rajin-rajin kan lagi menelaah buku tu...


3. jangan tinggal solat TERUTAMA solat subuh... =.="

4. beli spec.. ya2... mata ni da rabun... huaaaaa


5. sila dapat great result this sem ok!

6. jaga KESIHATAN!!


7. tengah fikir.... ^^



ok babai~
assalammualaikum...



9 pengomen yang wangi:

Bayu Kenangan said...

selamat tahun baru... semoga hidup kita dilimpahi rahmatNya

Diary of Mine said...

thnx! happy new year to both of u... ^^

Sallehudin Said said...

Selamat Tahun baru 2011 !

Diary of Mine said...

Sallehudin Said: selamat tahun baru gak.. ^^

nas said...

yeah..happy new year ufaa....
aku pon nak buang sifat malas2 aku...
lagi2 slalu lengahkan solat..adesss ~

Diary of Mine said...

selamat nas....
ok2... jum brubah sma... :)

alia shahira said...

uFaa!! i miss youuuuuuu toooo!! hehehe

btw happy new year tauuuu! lame nyeee awak menghilanggg! awak g mane :"( huaaa

Diary of Mine said...

alia bushuk~ hehehe.. happy new year...
mishyu sgt ok~
org da nk balik umah sewa ni...
xleh on9 smnggu.. huhu...xbest~

Originally created by CIK WANGI