budak budak wangi

Sunday, September 28, 2014

11 Congratulation! You Win!!




hi readers! haha. confident ada readers! ceit!

Pernah tak dapat message dari unknown number yang bagitau kamu menang something.
Padahal join contest tu pun tak pernah, boleh pula tetiba menang kan.
Hebat sangat dah tu. Memang wajib buat kenduri kesyukuran sebab rezeki datang bergolek.

Tapi, janganlah percaya semua tu. Hampir semua menipu ja kan.
So, ini jawapan spontan dari penerima message.
























Sangat lucu and pernah reply sekali kat pemberi message. Lepas tu malas layan sebab bazir kredit ja!

so, itu ja lah. mohon terhibur sekarang dan mohon jangan berkerut dahi sangat. 


bai!




11 pengomen yang wangi:

Azraa Lyana said...

banyak nya hadiah tertunggak. kena bahagi sama rata nieh. wahahha

Gee Lion said...

boleh stress layan kaki penipu sms contest ni. nasib baik yg balas berjiwa cekal.. kah3.. salam kenal ^^

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah, anda dapat 1 juta *jika anda menyimpan dari kecil* ^_^

Anne Nurain said...

hahaha.. lawak la dorang reply..
anne pnah dapat emel dari cimb bank, pdhal anne xda pun akaun kat cimb.. haha..

Cik Mimie said...

pernah dapat..p tak balas pun..hoho

merysah rajis said...

saya pun pernah kena dah..banyak kali.tapi xlayan pun.hahaha

Rozy Saleh said...

hubby pon penah dpt mcm nih juga, siap call kononnya dari Bonuslink dan nama dia Hj... hubby cakap..takper tn hj bleh amik jek hadiah tuh..kihkihkih

Zizie Zack said...

reply yang sengal2.. hahaha... dorang ni pun satu, nak menipu tak beragak.. dahlah salah eja, grammar tunggang langgang! ahahaha..

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Nadratul Syazwana said...

Hahaha style macamni. Asyik nak menipu je kerja haishh

Originally created by CIK WANGI