budak budak wangi

Friday, October 21, 2011

21 JOM SHOPPING!!!!




hey hey hey hey.......
jom shopping!!!

tengok ni tengok ni....
comel kan MEREKA????





comel kaaaannn???
hishhh....
meh beli kat



banyak lagi yang cantik and comel comel...
aku suka tengok....
errr ya.. tengok...
TENGOK saja yang aku mampu setakat ni...
kena kumpul duit banyak lagi untuk beli...


so, happy SHOPPING girls (boys beli kan girl kamu la k... GOMEN NASAI)


P/S : xda bayaran dari pihak MOVF tuk aku k.... aku ikhlas promote... hahaha... bajet femes la kunun blog ko kan ufaa.... =.=!!!

kbai~












21 pengomen yang wangi:

hazz death said...

mo yg mna satu jgk?.. huhu.. yg polka dot ka atau yg stripe tu?.. huhu :)

Diary oF Mine said...

polka dot itu yang paling comel... hahaha... kan??? sgt!! =.=

m0sHiE~ said...

double cute! i like3

hazz death said...

huhu.. tgh pokai r skg.. =_=" huhuhuhu

Diary oF Mine said...

shahzcudin : hehhe..mahu gak ea?? :D

Diary oF Mine said...

moshie: kan kan?? huhaaaa

onie said...

kmk mau usha dolu :D

Diary oF Mine said...

hazz death: aloo... how sweet... no need to worry dear... lemme buy myself... :P hehee...

hazz death said...

nemaw.. mo worry jgk.. huhu.. =_______=" :PP

Diary oF Mine said...

onie : usha la... bnyk gilak yg comel2.. ahaha

Diary oF Mine said...

hazz death : isk.. jgn degil.. xblh wory... hehe

hazz death said...

huuuuu...yala2.. >_< *dduk bdak baik.. :PP

Atiqah Wadiah said...

kasut tuh comell..nk g seeranggg!!! <3

Rojak said...

mampu tengok jugak..hahaha.

saveqmm said...

ahahha..saya nak shopping gak kaa?/

eQuRlz said...

comel nyerrrrrrrrrrrrrrr... xde org nk hadiahkan eqa ke ni :p

Radsmil said...

jadi promoter pula..muehehe ;P

Ku Azhar said...

aiyookk!! kalau kena pkul dgn kasut tu mmang mati la :P

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Originally created by CIK WANGI