budak budak wangi

Sunday, March 13, 2011

24 Haters will never stop hating people....

emoticon yang langsung xda kena mengena dengan entry ni... ^^


da tengok x video ni???
kesian tengok anwar hadi kena kutuk...
apa ar salah dia kan...
ni mesti orang-orang yang taip bajetnyeeeeewwwww tu....
apa kah....??

sudah2 ar tu mengutuk wei...

cuba korang lak bayangkan, mak bapak korang kena kutuk, caci maki....
adik beradik korang kena marah-marah camni haa...
x sakit kaaa???

sakit kan... haaa... so behave urself bleh???

=.=!!!

ni ar susah jadi haters ni...
da benci seseorang tu, apa yang dia wat baik tetap nampak buruk..
wat jahat, lagi la nampak buruk bagi dia kan???

pastu menuduh senang lenang lagi even orang tu x wat pun benda tu...
siap publishkan ag nama orang yang di benci itu...
(eh! macam kenal situasi ni!!)
semua ni just nak puaskan hati diaorg yang memang x pernah puas tu...

even orang tu da mintak maaf sepenuh hatinya pun, hater tu masih x puas hati..
heiii... biar ja la... haters will never stop hating people...
dia puas hati dengan menbenci orang-orang yang dia benci tu...
dia suka kot hidup macam tu...
hehee... entah lah~ saya pun xtau...

haters haters haters...
get a life will ya??

Sekian dulu...
Assalammualaikum Warohmatullahi Wabarakatuh....





Click Boleh??

24 pengomen yang wangi:

sukehatiaku said...

setuju.. :) haters will never stop hating people.. :)

Anonymous said...

comel je awak ni wat ayat kan. suke tengok awak blogging. betol sangat la. haters will never stop hating people. setuju!!

cik ungu said...

okeh. utk statement itu saje saye bagi awk 10 markah. hohohoh.



btw, anonymous di atas looks like ur stalker. a fan maybe?

Mohd Nasri Md. Nasir said...

haters merupakan seorang yang sangat stress..
dia cuba untuk mencari kesalahan orang lain walaupun tiada kesalahan pun..hehe

Anonymous said...

biar jew la owg nak taip camnew..awk kecoh pehal?

FurBall said...

erk...sape anwar hadi nih??tatau berita semasa..kena google lepas ini.jejeje...anyway..biasa lah tuh..ad org suka..ada org tak suka ngan kita nih..

tak plu nak cari jauh..aku sendiri pon ada jew org yg aku tak suka.walau benda bek yg org yg aku benci tuh buat still aku anggap sebagai ngada2 n nak tunjuk pandai or baik jew..ahaha..aku tergolong dalam golongan haters kah??

ntah lah..aku rasa masing mempunnyai persepsi sendiri..mungkin satu hari kita akan menjadi or tanpa disedari jadi mcm tuh jugak..tapi mintak jauh perasaan hasad dengki dan benci ini..marilah kita saling tegur menegur dan beramal soleh~_~jejeje...

pesanan ini dibawa oleh Ustaz Furball..selamat beramal!!

syafinaz sanusi said...

yeaah betool ! ape masalah orang tu ek ? asal die nak marah marah pulak . anwarhadi the best ! anwarhadi nie just cakap bende betul je . x perlu lah nak buat video yang melampau macam tu . nampak sangat dieorang tu sebenanye peminat setie anwarhadi sebab tengok video video anwarhadi . full support for you anwarhadi !

YUL said...

ler. baru tau ler, hurm, biar lah, kat dunia nie mesti ada yg tk suka kan kan? ada pengkritik jugak,

Diary oF Mine said...

sukehatiaku:
thank you setuju... :P

Diary oF Mine said...

cik ungu:
thnx bg markah bnyk.. hehe...

Diary oF Mine said...

Mohd Nasri Md. Nasir:
btul sgt2.. huhuhu...

Diary oF Mine said...

Anonymous2:
yolah yolah~~

Diary oF Mine said...

FurBall:
baiklah ustaz.. terima kasih bab bagi nasihat... ^^

Diary oF Mine said...

syafinaz sanusi:
tah... stres kot anwar hadi lg femes dr dorg tu... kan.... huhu

Diary oF Mine said...

YUL:
mmg ar... tp agak ar kalau nak wat cmni... wat malu kot.. haih~~ huhu

qlah said...

cett... ni la buat Hang qlah mrh ni , berani kcau kwn qlah .. nak kena ni , nak kena .

hehe .

p/s: don't worry , i'll be there for u dear ! slm prknln :)

khairul akmal azman said...

hi ufa...
sorry kay jarang update blog..
test ngn quiz byk..
serabut!!!
jgn lpe kay aw

YUL said...

eiceh, ada anon minat kat budak busuk la, wahahaha

nas said...

aku pun skank ni hadapi situasi macam ni
kutuk mengutuk belakang aku ngan kawan2 aku... yg mengutuk..perempuan... hu3....
yg kene kutuk lelaki n perempuan skali
xtahu la.....

Diary oF Mine said...

qlah: wah.. da ada bodyguard... hoho... x isau da klau ada haters... :DD

Diary oF Mine said...

khairul akmal azman:
sokay kay... xda hal la... nnti mesti slalu g blog kay gak...

Diary oF Mine said...

YUL: dei... memandai la kamu busuk...

Diary oF Mine said...

nas: biasa ar... kan pompuan rmai dok kat neraka tu sal bab ni.. huhu... harap di jauhkan la... nauzubillah.... :((

Originally created by CIK WANGI