budak budak wangi

Tuesday, March 01, 2011

12 Web kesayanganku



lepas bukak cik LAPPY and dapat connection dari wireless or broadband, web yang akan di kunjungi ialah:



 

ni sure la kan... hehehe.... da dekat setahun blogging....
and da macam addict ngn blogging2 ni...
best... banyak benda leh buat....
release tention lagi...
leh bagi pandangan sendiri...
leh share apa yang kita tau ngan orang lain...
plus, leh dapat ramai kawan from other negeri....
leh tau banyak info dari diorang...
leh belajar cara blogging ngan baik agy ngan diorang...
BEST!!





 


okay, ramai yang da ada twitter..
but ramai gak yang cakap twitter ni boring...
tapi bagi aku, twitter xla boring pun...
best gak....
lagi best dari facebok....
serious!!
kalau nak wat twitter ni best, ajak la kawan2 lain wat gak..
kalau x pun, berani2kan la diri tu g tegur orang lain and wat lagi baaaaaanyak kawan kat situ...
aku da ada ramai kawan kat twitter.... lagipun kawan2 memang da ada twitter so best ar... :P
at first, aku wat twitter ni bab mao tengok incik SIWON....
ihihihihi.... Photobucket
tapi dia xlayan.... Photobucket
sangat kecewa okay~ huhu...
tapi i found out that, twitter ni bagus gak tuk promote blog kita...
kita leh share kat twitter and bagi followers kita baca....
senang kan???





ahaha~~
ni web terpopular sekali kan??
but im getting boring with facebook already...
huhuhu... kawan memang banyak kat situ....
family pun ada....
mula-mula tu best, tapi sekarang x best sangat...
senang cerita, facebook ni sekarang da jadi photo album ku sahaja...
hehehe...





ni lak web tuk aku di tanya soalan....
soalan yang best, silly, gila, and x masuk akal pun ada... hehehe...
kadang-kadang aku pun soal camtu kat kawan2 aku...
hahhahahah..
tapi soalan dari anonymous ni pedas sikit....
hemmmm.. xtau sejak bila ada haters and backstabbers ni...
tiba-tiba tanya soalan yang sangat annoying...
huhuhu....
im innocent la...
if aku ada wat sakit hati kamu, cakap terus terang ja la...
jangan tanya as anonymous ni...
anonymous ni pengecut la....
x cool langsung..
penakut ar tu...
bagitau ja la nama...
senang sikit aku serang, eh!




 ahaaaa.... ni la web yang menghibur hati ku....
hehehe... ni gak web yang kenalkan aku ngan anwar hadi n matluthfi90 yang sempoi tu...
best sangad sangat!!
web ni gak kenal kan aku ngan bubzbeauty....
dia ajar cara-cara makeup....
walaupun xtau makeup sangat, tapi suka tengok dia...
sebab dia cute!!! Photobucket





lepas tengok lagu-lagu baru kat youtube, 4shared tempat untuk ku mendownload lagu-lagu tersebut...
hehehe.....






incik googleeeeeeeeeeee.... hehehe....
tuk aku cari info tentang isu2 semasa, untuk assignment and laen2 lagi...
thanx google!!






allkpop... untuk tau sal k-pop ar.....
siwon oppa.....!!!!!
hehehe...





 

tempat aku belajar bahasa jepun....
im nihon-go freak okay!!

watashi wa nihongo ga daisuki desu!!!
sukiiiiiiiiiii......

so, korang2 yang suka bahasa jepun tu, g ar web ni....
senang faham.... Photobucket
plus nama orang yang ajar tu, yang gambar kartun tu, HIKARI...
heheheheh....
kawaii ne....!!


.......HABIS.......
 assalammualaikum

12 pengomen yang wangi:

Anonymous said...

wah. thanks ek bagi web bahasa jepun tu. da lame carik. thank you. :)

Diary of Mine said...

Anonymous: ehehe... welcome... :)

alia shahira said...

ufaa!!!!!!!!!!!!!!!! kite rindu awakkk. awak macam chipsmore laaaaaaaaaaaa!! kejap ade kejap xdee!! awak ape khabarr??

Diary of Mine said...

orang ada ja la alia busuk..... dia tu yg cem cekodok.... :P
ey2.... org sihat ja..... alia????
jawab cini jawab cini... :D

alia shahira said...

HAHAHAHAHA. ehhh tolonggg sikeddddd oke! kite baru pas mandi auu!! sangad wangi! hehehe. kite sehad alhamdulillah. ufaa kat ne now ni??

Diary of Mine said...

eh... bukan sejak azali ke alia da mmg busuk???? aik.... hairan ni.... :DDD
orang kat hostel... alia kat uitm lagi???

alia shahira said...

jahaddddddddddddddddddddddddddddddd.... hahaha kite wangi laaaaaaaaaaa awakkk!!! huhu kite pon kat bilik ni.. kite bukan uitm sayang bucukkkk! kite ukm laaaaaa hahaha.

Diary of Mine said...

alia busuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkk... orang tau la ukm... sja wat suspen... suspen x suspen x??? haa... suspen kan... tgk~ org mmg handal wat suspen2 ni.... hahahahhaa

alia shahira said...

HAHAHAHAHA padahal tengah coverrr malu!!!!! haha kan kan kan?

alaaa xsuspen langsunggg! bluekkk hahahaha

Diary of Mine said...

alaaaa... suspen la... penat org wat suspen secara spontan tu... okay2... siapa x suspen, dia busuk... hahahah... cepat suspen... :DDD

alia shahira said...

hahahaha ntah hape hape la ufaa ni! hahaha dah merapu glaaa ni. haha. btw ade class x ni? tengah free ke?

Diary of Mine said...

sgt merapu da ni.. huhu.. boring nye pasal ar ni... =.=
da abis kelas da kul 2 tadi... ngah rest n keboringan yang amat sgt....
alia xda kelas???

Originally created by CIK WANGI