budak budak wangi

Monday, July 18, 2011

19 Berangan itu BEST




ni #WW yg ke 4 blog ni.... actually xtau mao letak gambar apa kat #WW minggu ni, so letak la gambar ni... so anggap la ni #WW04 tu sebagai hint blogpost hari ni.... hehehehe...


Aku baru perasan, sejak dua menjak tiga menjak ni, aku selalu berangan…. Hahaha.. xda keja lain kan…. Eh~ sukatilah~ hehehe….

Actually berangan ni bagus gak…. Benda ni wat kita terfikir masa hadapan…. Hahaha… eip… jangan ketawa lah!! Betul apa… contoh macam, kamu berangan :

Bila lah aku mao kawin ni… x sabarnyaaaaaaaaaaaaaa…. (so, kita terfikir mao ada family sendiri, ada tanggungjawab, ada peneman hidup… macam macam lagi la…)

Agak agak apa aku jadi bila da grad nanti haah… (macam macam lah dalam fikiran tu mao jadi apa… and yeah, mula ada kesedaran tuk capai cita cita tu, kena belajar rajin rajin.. haa kan bagus tu???)

Kalau aku kapel ngan SIWON best juga uuhh… (errr yang ini no comment.. ahahaha… saja tuk ceria kan hidupku yang boring…. Hari hari wat keja yang sama, apa salah kan berangan kapel ngan retis?? :D jeles lettew… :P )

Kalau aku kaya, aku mao ……. (haa ni pun 1 angan angan yang boleh memotivasikan diri.. ahahha…)


Macam macam lagi la aku berangan…. Eiy… kamu kamu semua pun mesti ada angan angan gak kan?? Ngaku cepat!!!! Hehehe… so, sesungguhnya berangan itu buang masa BEST.. and lagi best kalau di sertakan dengan usaha…

Tengok aku, hari hari usha SIWON kat twitter… xpernah putus asa lak tu… ahahahhaa…. bangga x bangga x??? hahaha




Assalammualaikum….




p/s : aku da semakin malas... sorry.. hehehe...





19 pengomen yang wangi:

Hxnis said...

keh keh keh..
hari hari usha Siwon kat Twitter?

hazz death said...

... dlu tym kecik pnh berangn2 mo jdi power ranger merah.. tp x ksmpaian.. sungguh sadis ni dunia..
nemaw sda berangan2!.. dush dush dush

KeTaM_BaTu said...

hehehe.. budak busuk jgn asyik berangan.. nanti muke penuh jeragat.. eh.. silap jerawat. hehehe

Radsmil Nasir said...

kuatnya berangan akak nie^^..hahaha

izfanora said...

berangan je yer.. xper, asalkan xmenjejaskan hari-hari anda.. :)

Akulah Pak Lan said...

angan2 tanpa usaha tidak akan membawa ke mana...
terlalu banyak angan2 kelak akan membinasakan kita...

Pink Diva™ said...

hmm bila lah aku nak jadi mama ni?..hahaha!!

Khamiza-Khalisha said...

smua orang memang suka berangan,,tambah2 berangan nak jadi kaya..

syahnabil said...

Dalam banyak angan-angan,angan-angan ape paling best?

Diary oF Mine said...

@Hxnis : aah2.. asal??? jeles lettew... hehehe

Diary oF Mine said...

@hazz death : =.= itu angan2 yg x masuk akal la.... hahaha... dush3!!

Diary oF Mine said...

@KeTaM_BaTu : eh~?? asal lak??? pepandai je incik ketam ni wat theory tau... :P

Diary oF Mine said...

@Radsmil Nasir : knp2??? x blh meh??? hahah... :P

Diary oF Mine said...

@izfanora : sgt x menjejaskan.... hahaha... :P

Diary oF Mine said...

@Akulah Pak Lan : baiklah pak lan... tq nasihat... :)

Diary oF Mine said...

@Pink Diva™ : hehehe... bila tu sis???

Diary oF Mine said...

@syahnabil : angan2 paling best??? kawin ngan siwon... haha

nowriz said...

berangan mo jadi penyanyi.. tapi nda penah ikut bertanding menyanyi.. sebab sedar diri juga.. sora nda merdu.. hahaha

Originally created by CIK WANGI