budak budak wangi

Sunday, July 31, 2011

24 Blogwalking Software

siapa mahu jimatkan masa untuk blogwalking???
siapa mahu bookmark dia xpenuh ngan blog yang selalu kamu walking walking???
siapa mahu walking walking kat blog yang rajin walking blog kamu???

haaa,,, anda datang tepat pada masanya....
mari mari....
(macam jual barang )

ni haa... ada software yang leh blogwalking... blogwalking secara halal k... bukan haram yg cam orang orang yang suka tinggalkan link kat chatbox padahal dorg x g pun kat blog kita... itu lagi sadis... hehe...


yang ini maksudku.... kamu tau x???
tau??? huhu... ok~~ 

ada x yg x tau lg...
please say yes.... huhu....


hoh... ada???
ok2.. meh download k....



just click and donlod and wallaaa,,, anda just perlu run software ni x perlu install and akan keluar la yang macam kat gambar tu....
ya ya.... dia ada banyaaaakkkkkk url... and url tu maybe kamu x kenal pun....
so, kamu kamu semua leh add or delete ja url tu k... ada kat atas tu....
lagi 1 kelebihan software ni, kamu xyah scroll pun, blog yg kamu da visit, akan di hantar ke visited blog and url blog kat bawah akan naik ke atas...

faham x ni.....??? dont give me that blur look... huhu...
apa apa hal, just download and run...
pastu explore sendiri k...
thank you bushukness bushukness sekalian....

assalammualaikum....




P/S : burung twitter terbangku da kaler pink... hawuuu.... shomel....!!! thank you incik HAZZ sebab ajar... haha
 









24 pengomen yang wangi:

Radsmil Nasir said...

waaaa,,, ada juga software mcm nie...hik3..tq 4 sharing..xD

YUL said...

ish. budak busuk dah maju la skrg. hahaha

hazz death said...

mo shotgun itu burung wrna pink..huhu... msak bbq.. miahaha..

Diary oF Mine said...

@YUL : hahaha... budak wangi la... mmg maju da... smakin wangi... :P

Anif Abdullah| AA said...

dah lama ade..tapi lepas klik,kena masuk balik URL baru kan?huhu ^^

KimiCnoL said...

kene bayar x ma software nie? ;p

Diary oF Mine said...

@Anif Abdullah| AA : huhu.. tu la... sorry sy budak baru belajar... :P

Diary oF Mine said...

@KimiCnoL : aah.. kimi sorg ja yg kena bayar... bank in k... ahahha...

virgo19 said...

huish...ada pla software mcm ni...hehe...thanks ya 4 sharing...knfm downld ni...:D

cik bulan said...

urgh..sepa ajaq bagi burung pink tuh..oh no...mataku dicemari..hahaha..dahla paruh merah..cam pakai lipstik..=P..ikut tuan kot..hahhahaha

Pink Diva™ said...

dah lama ada benda ni..tapi malas nak update url..hehe..

btw..thanks sharing it dear :)

saveqmm said...

thanks...nice~nice..wanginye blog awak..ehehehe

Diary oF Mine said...

@virgo19 : donlod la k... hehehe

Diary oF Mine said...

@cik bulan : tu ada kan bg link org yg tunjuk ajar tu... hehehe.... wekk... org pun x pkai liptip ea.,... :D

Diary oF Mine said...

@Pink Diva™ : hehee... welcome sis... :)

Diary oF Mine said...

@saveqmm : welcome... hehehe.... well well... tau mmg... :P

hadi said...

nice share...mau cuba terai testing ni..thanks

Diary oF Mine said...

@hadi : haha... ok2... terai la... :P

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

rose said...

boleh guna lagi ke software ni?

Originally created by CIK WANGI