budak budak wangi

Friday, August 12, 2011

11 Best sangat ke twitter???




assalammualaikum semorang... hehehe....
da bukak puasa???
makan banyak x???
da semayang???
g semayang terawih x tadi???

tadi aku makan laksa....
gila banyak aku makan...
sepinggan tu penuh....
tapi tu la.. nafsu lebih sangat... x habis pun...
TT_______________TT



sekarang ni aku da jarang berblogging....
xda idea da... otak da mula tepu... hehehe....
tapi tetap online gak ar...
online kat twitter.... hehehehe



twitter ni best sangat ke??
emmm bagi aku, yah.... best... leh hilangkan rasa boring kat twitter..
leh retweet orang punya twet yang berinfomasi or menarik...
leh favorite twet yang kamu mahu baca hari hari...
leh reply tweet orang dengan sesuka hati...
macam macam lagi lah....

twitter ni x buang masa ke??
emmm... facebooking pun buang masa gak...
so, xleh mao cakap ar kan...


twitter ni best ke?? facebook best lagi kot??
erk...facebook da boring da bagi aku..
ok, beza twitter n facebook, kat twitter, mao post apa pun post la... xda orang marah...
kat facebook?? update status 4 5 kali sejam, mao menyampah orang lain tengok....
hehehehe...

argh... x kisah ar kamu mao cakap apa.. hehehe...
bagi aku, kalau x blogging, aku merepek kat twitter...
kalau mao follow, click ar burung pink tu...
xpun click button kat bawah header tu..
hehehe...

okay lah...
assalammualaikum kamu kamu semua....
take care....
see you next post....

p/s : jangan mao ber ps ps sangat la ufaa... TT_____TT



11 pengomen yang wangi:

Far8 budak baik said...

kau cerita twit ni
mcm best kann??
aku takde pun..
facebook je..
okey dak kampung..
hahahahaha

Aki said...

haha.. sudah follow ba.. ko juga la paling aktif budak busuk!! ^_^.v..

aiman said...

xde twitter pun lg.. belum sampai seru.. hehe

kaizen said...

twitter meriah kot.... sesgt meriah nk RT mengarut-ngarut pon xpe....

*kalo nk DUIT RAYE dtg la blog join kontest

KimiCnoL said...

twitter best sebab ada kimi comel..haha
mama,ps ps ps ps ;p

alia shahira said...

yeahhh! fb dah busann fb dah busan! haha =P marilah kite ke twitter! hehehehe =)

khairul akmal azman said...

twitter lg best de fb.siyes

Chikebum Buzz said...

yeah ..sometimes CB suke twitter ...dan biasa nyer jadi peneman baik masa bekerja ..tibe2 rasa nak luahkan ape yg ada dalam kepala otak , lepak twitter sbb nak elakkan dari gossip dengan rakan office ..=P hehehe kurang sket dose ye dak .. hahaha ...

meaw said...

saya tade twitter la ,tapi macam best je kan twitter tu,hehehe.....

p/s:nak ps ps gak,hahaha.....rindu budak wangi baaa..

asy faro said...

hai bdak wangi!
saye sampai skrg xde twiitter dan juga skype walaupoun kawan saye rmai yg dah guna ssbab saye rimas sbnarnye kalau ade bnyak2 sosial web, lagipun saye xsuke bersosial=Phahaha

btw,saye jumpe link blog kamu d blog ku azhar, hehee

senang2 lawat blog saye k=) :

http://asyfaro.blogspot.com/

hazz death said...

twitter bkn best pun...
pdhl hari2 lyn... :PPPPP

Originally created by CIK WANGI