budak budak wangi

Monday, August 15, 2011

38 pentingnya popup comment

assalammualaikum....






click to enlarge



ok... ini bukan Wordless Wednesday k....
hehehehe...

seperti yang anda anda semua nampak kat atas tu, 2 orang budak wangi (busuk lah~ hahaha) ni suh budak wangi sangat sangat (apadahal perasan jap kan) tukar ke popup comment...
and yah... sekarang da tukar... kamu kamu semua rajin rajin la komen k??
sayang semorang sangat sangat... :P


owh ya... why aku tukar dari popup comment g embedded below post, sebab kan aku da edit blog ni ada button reply to comment.... but, mostly aku ja yang guna button tu sebenarnya... TT_____TT
kamu x pun kan??? hahha... kesian.... :P

itu first reason la.... second, aku just mao naikkan stat tuk post post yang aku wat tu.... but never mind.... x penting pun tu sebenarnya... hehehe....

since line tenet kat umah ni pun lembs gak, so memang dengan senang hati ku tukar kembali ke popup...
thank you yang tegur...

domo arigato gozaimasu minna san...

 okay... mao tido jap sebelum bersahur....

assalammualaikum semorang....


p/s : ahhh!!! tido la engkau ufaa... ps ps... ingat ni ps 3 ka hapa.... * hahahaha.. marah diri sendiri* TT_____TT






38 pengomen yang wangi:

aiman said...

penah di tegur benda yg sama.. hehe

Nizam Ijam said...

terus komen laju2..haha

Diary oF Mine said...

aiman: hahaha... sma ar kita.. :))

Diary oF Mine said...

Nizam Ijam: hahaha... jahat nya statement... :P thank you comment.. :P

myhatiku said...

suke :)
mesra penggune..hee

teciq said...

hoyeh pop up suda ^^

Fatanah Rahman said...

cmne nak tukar ke popup ??
hehehe... sori newbie

mr_right said...

pop up comment lebih senang. mr right pon baru je buat(:

http://hafizilmi.blogspot.com/​2011/08/followers-tu-penting-k​er.html

KimiCnoL said...

hah.baru la boleh komen bnyak2 ;) hehe

hazz death said...

douta shi mashte! haha.. *prasan ak yg mngur.. :PP
emm.. mna2 stail, ak akn ttp komen pnya la.. *bodek pnya statement.. hehe

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Setakat ni tida kisah juga kalau Ufaa guna embedded below post tu (sebab masi di rumah kan, ada Streamyx). Tapi nanti on-the-go, susah sikit la (sebab pakai BB). Haha.

Diary oF Mine said...

@myhatiku : hahaha... thank you... :P

Diary oF Mine said...

@kotak bulat : hehehe.. thank you... :))

Diary oF Mine said...

@teciq : haha.. meh comment banyak2... :P

Diary oF Mine said...

@Fatanah Rahman : g setting pastu click comment ja k?? pastu tukar ar... :)

Diary oF Mine said...

@mr_right : yeah... kita sama... hehe

Diary oF Mine said...

@KimiCnoL : hahaha... ye la tu kimi... :PP thank you.. comment bnyk2 lg k... haha

Diary oF Mine said...

@hazz death : hahahaha.... mmg... :P thank you hazz.. :))

Diary oF Mine said...

@Fadzmie Mohamad :haha... thank you... skrg da popup so, more easier i guess... :))

thank you semoranggggg... ^^

Cik Domo said...

kite terus komen dgn pantasnya XD

Akulah Pak Lan said...

Kalau tak buat ruangan komen mcm mana plak? hahah

Diary oF Mine said...

@Cik Domo : hahaha... jgn x comment lak nnti tau... :P

Diary oF Mine said...

@Akulah Pak Lan : kalau xda, xda ar org comment... ahahha

alia shahira said...

Yeahhhhhhhhh dah tukar :) hihi

Ku Azhar said...

nenek dh mrh!!! hehehe

sHi Ma said...

suka kalau popup comment... (",)

nas said...

aku suke orang yg gune pop up komen..senang..xyah nak loading kali ke-2 pulak
leceh kan
kadang2 kotak komen pun susah nak dikomen
pop up penyelesaiannya :D

Aki said...

Ok,menambah komen sini.. ahahaha.. ^_^.v.. Sa punya internet,terlaju di Malaysia,so,hantam ja la.. ^_^.v..

e k i n said...

Yuuuup. Popup comment buat org rajin nak komen. haha.

Bui Junaidi said...

pop up komen mmg terbaik..lagi-lagi yg terus appear lepas komen..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

senang kalo komen pakai popup... cepat.. hehe

echaRierie said...

yeahh..dh tukar..
btw, reply to comment tue blh tgk klw kita view entri ni ja.. :)
dtg sini..sis amik banner..baru rajin susun banner..haha~

Botak said...

sebenarnya kan., tak tahu nak komen apa., hahahaha.. :))

Cinoi Lavigne said...

Sebenarnya komen popup lg mudah laa. boleh sementara tggu yg popup tu loading, boleh baca entry lain. kuran berat. n laju saja mau komen

saveqmm said...

i dah lama tegur kan..tapi awak je yang degil sangat...wakakak...busukla....

i am S!L4H.. said...

mesra alam. hee
tp sy gune komen lain. erkkk

meaw said...

memang patut pop up pon komen ni,senang,hehe

Originally created by CIK WANGI