budak budak wangi

Friday, August 26, 2011

4 5 perkara yang akan di rindu (Ramadhan) dan di nanti (Aidilfitri)



assalammualaikum semorang...
sehat hari ni??
ada makan x sahur tadi??
alhamdulillah, da masuk 26 hari kita berpuasa kan..
masih lagi di beri peluang....



 since raya bakal tiba and aku pun akan balik kampung hari ni and menyebabkan aku x dapat update blog, adalah dengan ini, aku ingin list kan perkara perkara yang akan di rindu dan nantikan... hehehe....


PERKARA YANG AKAN DI RINDU 

1. Sahur
2. Berbuka dan makan berjemaah...
3. Terawih
4. Malam Lailatul Qadar
5. Bazar Ramadhan


PERKARA YANG DI NANTI

1. DUIT RAYAAAAAAAAAAA
2. RENDAAAAAAANNNNGGGG dan makanan yang lain lain tu
3. melawat saudara mara
4. baju rayaaaaaa
5. tengok TV


ok habis... aku list ja la... xyah hurai panjang lebar... kamu tahu kenapa kita akan rindu and nantikan perkara perkara tu kan... heheheh

assalammualaikum...


P/S : 10 tahun lalu merupakan hari yang sangat berbahagia bila dapat DUIT RAYA yang banyaaaaakkkkk!!!! (penambahan huruf menunjukkan keEXCITEDan aku)
ada sesiapa mahu bagi aku DUIT RAYA x??? hahaha






4 pengomen yang wangi:

al_hakim said...

pasti akan dirindui...

namaakulynn said...

list kita sama laaaa. yg dinanti mmg la duit raya!heheh.

n yaa, akan rindu bbuka,sahur,terawikh segala. huhu

N@SIQUE said...

rindu nk bgun seawal 4 pagi..:D

Originally created by CIK WANGI